Vakantiehuizen bij Eindhoven

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Eindhoven

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Een vakantiehuis bij Eindhoven voor het hele gezin

In en rondom Eindhoven vind je verschillende comfortabele vakantiehuizen. Vanuit je vakantiehuis bij Eindhoven ontdek je op je gemak bezienswaardigheden in de stad en de omgeving. Kies jij voor een appartement in het centrum van Eindhoven of een rustig gelegen vakantievilla in het groen? Je viert jouw vakantie in een vakantiewoning met comfortabele faciliteiten, zoals je van ANWB Camping gewend bent.

Ontdek Eindhoven

Eindhoven is een moderne stad waar nog een aantal historische bezienswaardigheden te vinden is. Neem zeker een kijkje bij de rooms-katholieke Sint-Catharinakerk en breng een bezoek aan Strijp S. Dit is het meest hippe gedeelte van de stad, dat op het voormalige Philipsterrein is gelegen. Voor 2004 kwam je hier alleen met een pasje binnen, maar tegenwoordig is de bruisende wijk voor iedereen toegankelijk. Liefhebbers van kunst en cultuur mogen een bezoek aan het Van Abbemuseum niet missen. Hier vind je kunstwerken van onder andere Picasso, Chagall en Lissitzky.

Een ruim vakantiehuis

Als je met het hele gezin op vakantie gaat, is een vakantiehuis een uitstekende keuze, omdat iedereen hier genoeg ruimte heeft. Vaak zijn er meerdere slaapkamers en is er ook een buitenruimte aanwezig, zoals een balkon of tuin. De vakantiewoningen net buiten Eindhoven hebben vaak een tuin met speeltoestellen. Of kies voor een vakantiehuisje op een vakantiepark, met een grote speeltuin, animatie en soms zelfs een zwembad.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter