Camperplaatsen rondom Amsterdam

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen rondom Amsterdam

2 personen
36 campings gevonden

Avontuur en rust op camperplaatsen bij Amsterdam

Het drukke stadse leven en stille natuur: op camperplaatsen bij Amsterdam geniet je van het beste van twee werelden. Bij ANWB Camping ontdek je camperplaatsen op de mooiste plekken bij Amsterdam, allemaal voorzien van goede faciliteiten. Zo heb je de perfecte uitvalsbasis om in de Amsterdamse cultuur, natuur en winkelstraten te duiken.

Amsterdam voor jong en oud

Ontelbaar veel schatten bewonderen in het Rijksmuseum of samen met de kinderen bijzondere wetenschap ontdekken in NEMO? Vanaf camperplaatsen in de buurt van Amsterdam kan het allemaal. Hier ga je urenlang shoppen in de 9 Straatjes, waar unieke boetieks op je wachten. Geniet van de bruisende sfeer op de Dam, waar het beroemde Paleis boven iedereen uittorent. Bewonder je de stad liever van bovenaf? Ontdek een spectaculair uitzicht vanaf de A'DAM Toren aan de overkant van het IJ.

Verken de Amsterdamse natuur

Amsterdam staat bekend als culturele trekpleister, maar rondom camperplaatsen in Amsterdam ontdek je prachtige stukken natuur waar je tot rust komt. Geniet van een wandeling door het Amsterdamse bos, waar je alleen kwetterende vogels hoort. De verschillende parken in het centrum lenen zich ook perfect voor een wandeling, van het robuuste Westerpark tot het historische Vondelpark.