Campings in Ommen aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Ommen aan het water

2 personen
19 campings gevonden

Genieten op een camping in Ommen aan het water

Houd je van natuur en rust, en af en toe een sportieve uitdaging? Dan is een vakantie op een camping in Ommen aan het water zeker een goed idee.

Wat heeft de camping jou te bieden?

In Ommen zelf vind je drie campings, waarvan eentje voorbehouden is voor grote groepen. De campings liggen aan de Vecht en de ruime staanplaatsen zijn begrensd door hagen of struiken. Zo geniet je in alle rust en privacy van je verblijf op een camping in Ommen aan het water. Zwemmen doe je in de rivier of in het zwembad. De kids kunnen hun energie kwijt op de watertrampoline of in de speeltuin. Tevens kijken ze hun ogen uit op de kinderboerderij.

Je brood koop je dagelijks vers op de camping. Voor andere boodschappen of een etentje wandel je 100 meter verder. Je brengt je eigen tent of caravan mee of huurt een bungalow, trekkershut of zomerhuis.

Activiteiten rond Ommen

Vanaf de camping in Ommen aan het water maak je uitstapjes op de fiets, die je op de camping huurt. Maak lange wandelingen door de eindeloze bossen en geniet van het spectaculaire uitzicht op de Lemelerberg. Ga kanoën op de Vecht en geniet op de oever van een picknick met je kids.