Campings met binnenzwembad in Nederland

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings met binnenzwembad in Nederland

2 personen
158 campings gevonden

Spetteren, plonzen en duiken op een camping met binnenzwembad in Nederland

Nederland kent de mooiste streken, maar het weer biedt geen garanties. Verblijf deze vakantie op een camping met binnenzwembad in Nederland en trek je niets aan van het wisselvallige weer. Bezoek de mooiste steden, natuurgebieden en parken op eigen bodem en geniet iedere dag van waterpret.

Zwemmen met het hele gezin

Voor een vakantie met lange dagen aan het zwembad hoef je niet ver te rijden; op een camping met binnenzwembad in Nederland zwem je bij lagere temperaturen lekker binnen. Er is voor ieder wat wils: van een kleinschalig terrein met binnenbad tot een groot park met waterparadijs. Hier vind je naast diverse zwembaden ook glijbanen, waterspeeltuinen en speeltoestellen voor peuters. En terwijl de kinderen de vele opties ontdekken, geniet jij van het bubbelbad of de sauna.

Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Kinderen vinden het heerlijk om te zwemmen op vakantie. Het is dan ook fijn wanneer jong en oud veilig in het water kunnen spelen. Baby’s en peuters kunnen zich nog niet zo goed aanpassen aan wisselende temperaturen. Daarom is de constante temperatuur van een binnenbad ideaal, waar ze onbezorgd spelen en van het glijbaantje roetsjen.

Wat als het zonnetje toch schijnt?

Ook bij mooi weer verblijf je op een camping in Nederland met binnenzwembad. De campings hebben namelijk vaak een buitenbad met ligweide, een meer met een strand, een overkapping die open kan of een ligging aan de kust. Zo geniet je toch van het zonnetje tijdens warmere maanden.

Een geschikte camping op je vakantiebestemming

Er zijn overal campings in Nederland met binnenzwembad te vinden: van Zuid-Limburg tot Gelderland en van Zeeland tot Texel. Hierdoor is er altijd wel een geschikte kampeergelegenheid op de bestemming waar jij graag naartoe wilt. Ga naar de Randstad en neem naast bezoekjes aan musea en steden een frisse duik. Of bezoek een natuurgebied als de Veluwe en ga bij minder mooi weer lekker zwemmen.