Campings in Utrecht aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Utrecht aan het water

Wissen
2 personen
18 campings gevonden

Sfeervol kamperen op een camping in Utrecht aan het water

Toe aan een rustige kampeervakantie met uitzicht op een rivier of meer? Verblijf op een camping in Utrecht aan het water en kom tot rust in een groene omgeving. Vertoef bijvoorbeeld aan het Henschotermeer of aan de rivier de Lek. Kinderen vermaken zich prima aan het water en ook jij hebt het ongetwijfeld naar je zin. Lees in je vakantie eindelijk een goed boek met mooi uitzicht op het water.

Genieten aan het water

In Utrecht heb je de keuze uit diverse campings met staanplaatsen aan het water. Kampeer bijvoorbeeld aan een zandafgraving of aan een meer midden in het bos. Samen met de kinderen bak je zandtaartjes of bouw je immense zandkastelen. Lekker ronddobberen op het water is uiteraard ook een optie. Trek je er liever op uit? De provincie Utrecht is een bosrijk gebied en leent zich uitstekend voor een wandel- of fietstocht.

Op stap in Utrecht

Tijdens je verblijf op een camping in Utrecht aan het water maak je allerlei leuke uitstapjes. Bezoek pittoreske plaatsen zoals Wijk bij Duurstede of Amerongen. Vind je het leuk om een dagje door de stad Utrecht te struinen? Maak een vaartocht over de grachten of beklim de Utrechtse Dom. Ontspannen een terrasje pakken, ijsje eten of lekker winkelen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter