In het Groen campings op de Utrechtse Heuvelrug

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings op de Utrechtse Heuvelrug

Wissen
2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Trek je terug op het platteland op een In het Groen camping op de Utrechtse Heuvelrug

Op een In het Groen camping op de Utrechtse Heuvelrug kom je tot rust en laat je het drukke leven achter je. Geen stress, maar ontspanning in het grootste bos van de Randstad. Op deze kleine campings op boerenbedrijven of voormalige boerderijen ervaar je het echte leven op het platteland. De Utrechtse Heuvelrug is door de centrale ligging altijd dichtbij. Daardoor is kamperen op de Utrechtse Heuvelrug niet alleen leuk als vakantie, maar ook ideaal voor een weekendje weg.

Een oase van rust vlak bij de Randstad

Een In het Groen camping op de Utrechtse Heuvelrug staat voor rust. Dat geldt ook voor de omgeving. Naast het bos en het rivierlandschap vind je hier veel kastelen en landgoederen. Je ervaart de rijke militaire geschiedenis van dit gebied in het Nationaal Militair Museum in Soest of bij de Piramide van Austerlitz. Volg een van de vele uitgezette wandelroutes of maak een fietstocht langs verschillende buitenplaatsen.

Het buitengevoel op de camping

Je terugtrekken op het platteland op een In het Groen camping op de Utrechtse Heuvelrug betekent niet primitief kamperen. De campings beschikken over goede sanitaire voorzieningen. Vaak is er een zwembad aanwezig of kampeer je vlak bij een meer. Daarnaast biedt het boerenleven meer dan voldoende vermaak.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter