Campings Veluwe met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Veluwe met binnenzwembad

2 personen
31 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Elke dag zwemmen op een camping op de Veluwe met binnenzwembad

Maak wandelingen in de prachtige omgeving en geniet van waterpret op een camping op de Veluwe met binnenzwembad. Neem na een lange wandeling een frisse duik, ongeacht wat voor weer het is. Of dobber iedere middag met de kinderen in het subtropisch waterparadijs en geniet van de vele waterattracties.

Weer of geen weer: lekker zwemmen tijdens je vakantie

Verblijf je op een camping op de Veluwe met binnenzwembad, dan zwem je ook buiten de zomerperiode en op bewolkte dagen. Zeker wanneer je met kinderen op vakantie wilt, is dit een onmisbare faciliteit. Veel overdekte zwembaden bieden waterattracties voor jong en oud. Glijd met het hele gezin van de glijbaan, ontspan je in het bubbelbad of spetter in een stroomversnelling. Voor de allerkleinsten is er vaak een peuterbad met ondiep water en kleuters vermaken zich in een waterspeeltuin. Is het toch heerlijk zomers weer buiten, dan geniet je op veel campings van het buitenbad of kan het dak opengezet worden.

Activiteiten op en rondom de Veluwe

In de omgeving van je camping met binnenzwembad op de Veluwe is genoeg te beleven. In de Hoge Veluwe maak je mooie wandel- en fietstochten door de natuur op zoek naar herten en dassen. Er zijn ook diverse maneges in de omgeving, waar je tijdens buitenritten van een of meerdere uren de Veluwe verkent. Op het Veluwemeer ga je het water op met een bootje en vaar je naar Harderwijk of Elburg. Voor watersportliefhebbers worden er watersporten zoals waterskiën, windsurfen en kitesurfen aangeboden. Cultuurliefhebbers bezoeken diverse musea in de omgeving, zoals het Aviodrome, het Kröller-Müller Museum en het Stadsmuseum Harderwijk.