Glamping in Zeeland

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Zeeland

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Zeeland: kamperen in luxe

Het is misschien wel de snelst groeiende trend op het gebied van kamperen: glamping! Met glamourous camping combineer je het beste van twee werelden. Zo geniet je aan de ene kant van het ultieme kampeergevoel, terwijl je je aan de andere kant ontspant in een luxe accommodatie met een goed geïsoleerde tent en comfortabele bedden. Binnen dit thema vind je de fraaiste glamping adressen in Zeeland, voor een onbezorgde kampeervakantie!

Glamping in de schitterende provincie Zeeland

De provincie Zeeland biedt alle ingrediënten voor zowel een ontspannen strandvakantie als een sportieve vakantie. De streek beschikt over maar liefst 650 kilometer aan zandstranden, waardoor je het water altijd binnen een kwartier bereikt. De zeven eilanden en schiereilanden die samen Zeeland vormen, bieden een afwisselend landschap van pittoreske polders en imposante dijken. Een interessant dagtripje vanaf je camping maak je naar het pittoreske Middelburg, de hoofdstad van de provincie. Behalve je ontspannen op het strand, kun je hier kitesurfen, waterskiën, klimboarden en surfen.

Genieten midden in de natuur

Tijdens een glamping vakantie geniet je volop van de natuur. 's Ochtends word je wakker bij het geluid van zingende vogels. Zodra je naar buiten loopt, voel je de frisse buitenlucht. Je staat meteen midden in de bossen of de duinen! Bovendien behoud je bij glamping de prettige campingsfeer. De kinderen spelen met hun vriendjes tot in de late uurtjes buiten en je kunt heerlijk picknicken of barbecueën bij de accommodatie of zonnen aan het zwembad. Dat gaat niet zo eenvoudig in een hotelkamer! Natuur- en kampeerliefhebbers voelen zich daarom uitstekend thuis tijdens een glampingvakantie in Zeeland.

Overnachten in weelde

Glamping in het prachtige Zeeland biedt het kampeergevoel, maar dan wel op een luxe manier. Zo hoef je geen tassen vol met matjes, tenten en slaapzakken mee te nemen naar je kampeerbestemming. In plaats daarvan staat je glampingtent volledig ingericht klaar met comfortabele bedden en wat andere meubels. De sfeervolle lodge of tent is daarnaast ruim, zodat je even de benen kunt strekken en rechtop kunt staan. Je geniet dus van een overnachting in weelde!

#