RCN Campings Zeeland

  • Campings midden in de natuur
  • Ruim aanbod voor ieder type kampeervakantie
  • Al ruim 65 jaar een begrip

RCN Campings Zeeland

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Strandvakantie op een RCN camping in Zeeland

Genieten van een kampeervakantie aan zee? Een RCN camping in Zeeland ligt dicht bij het strand en is bij uitstek geschikt voor natuur- en strandliefhebbers. Je kampeert vrijwel direct aan het water en loopt zo vanaf je tent, camper of accommodatie de zee in. Neem een handdoek en wat versnaperingen mee en je bent verzekerd van een topvakantie in Zeeland.

Op stap in Zeeland

Zeeland heeft een kust van ruim 650 kilometer lang, ideaal voor zwemmers en watersporters. Neem dus gerust je surfplank mee. De provincie heeft echter meer te bieden, bijvoorbeeld de gemeente Middelburg. De Abdij is met zijn 91 meter hoge toren hét symbool van de stad en tot de helft te beklimmen. Sluis en Zierikzee zijn andere mooie stadjes om doorheen te wandelen of een hapje te eten in een van de restaurants.

Voorzieningen en vermaak

Een RCN camping in Zeeland beschikt over allerlei voorzieningen waaronder sanitair en een campingwinkel, maar ook sport- en spelmogelijkheden voor jong en oud. Kinderen laten zich onder andere vermaken door het animatieteam, terwijl jij een balletje slaat op de tennisbaan of met je partner een drankje doet in het caférestaurant. Met je verblijf op een RCN camping in Zeeland steun je tevens mensen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is.