Campings in Zoutelande waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Zoutelande waar honden zijn toegestaan

2 personen
34 campings gevonden

Een ontspannende strandvakantie op een camping in Zoutelande met je hond

Vier je vakantie op een camping in Zoutelande met je hond, dan bevind je je in het hart van de Zeeuwse Rivièra. De plaats heeft samen met Dishoek en Westkapelle deze naam gekregen vanwege de ligging op het zuiden. Je geniet van een aangenaam klimaat en op de camping zijn er vele voorzieningen om het jou en je hond naar je zin te maken. Je doet de nodige dosis vitamine D op, terwijl de kids en je trouwe viervoeter zich vermaken op het 5 kilometer lange en witte strand. Achter het strand en promenade ligt het bruisende centrum van Zoutelande op je te wachten.

Terrasjes, winkels, cafés en restaurants

Horeca is er in Zoutelande meer dan genoeg. Maar ook in de omgeving is er veel te beleven. Wandel vanuit de camping in Zoutelande met je hond bijvoorbeeld naar het middeleeuwse dorpje Veere en ontdek Vlissingen, een stad met een glorieus verleden. Je proeft hier de maritieme sfeer en ervaart direct waarom dit de stad van zeeheld Michiel de Ruyter is.

Zwemparadijs de Parel in Domburg

Vanuit de camping in Zoutelande met je hond ben je ook snel bij zwemparadijs de Parel in Domburg. Is er geen zwembad aanwezig op de camping of wordt er veel regen aangekondigd, dan is dit de ideale plek voor een dagje uit. De kids hebben veel plezier in de glijbaan van 79 meter en de echte waaghalzen proberen de Pelikaanduik uit. Hier trotseer je een vrije val van 2 meter.