Mini-campingss in Zoutelande

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campingss in Zoutelande

2 personen
67 campings gevonden

Strand en rust op de mini camping in Zoutelande

Geniet van de natuur en de Zeeuwse kust op een mini camping in Zoutelande. Hier kom je helemaal tot jezelf, ver van de drukte van alledag. Je bevindt je vlak bij de stad Middelburg, met statige herenhuizen, de Lange Jan en het stadhuis.

De voordelen van een kleine camping

Op een kleine camping in Zoutelande is het lekker rustig en geniet je vooral van elkaars gezelschap. Hier vind je geen zwemparadijs, kinderdisco of grootschalige horecagelegenheden. In plaats daarvan verkennen de kinderen de camping, geniet jij van je boek en organiseer je bij schemering een gezellige barbecueavond met het hele gezin. De eigenaars kennen vaak al hun gasten en maken het je graag naar de zin. Ondanks de kleinschaligheid zijn er uitstekende voorzieningen zoals modern sanitair, fietsverhuur, een campingwinkel of een zwembad voor een frisse duik.

Activiteiten aan de kust

Vanaf de mini camping in Zoutelande ben je gemiddeld binnen 10 minuten op het strand. Neem een duik in het frisse water of wandel langs de kustlijn. Hier onderneem je watersporten zoals paddleboarden of wakeboarden. Tijdens een duikgang ontdek je een onderwaterwereld die minstens net zo mooi is als het eiland boven water. Ook waterskiën en zeilen op open zee of een meer behoren tot de mogelijkheden. Maak tot slot een wilde tocht langs de kust op een RIB-boot.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Naast activiteiten aan en op het water biedt Zoutelande nog veel meer. Zo maak je mooie wandel- en fietstochten op het eiland Walcheren, bijvoorbeeld langs de Westerschelde. Het landschap bestaat uit strand, duinen en bossen en er liggen natuurgebieden zoals de Zoutelandse duinen, Kaapduin, het Nollebos en Westduin. Middelburg ligt op slechts 10 kilometer afstand, waar je een wandeling maakt langs de grachten en de Kuiperspoort.