Vakantieparken in Noordwijk

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Noordwijk

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen vakantie aan de Noordzeekust op een vakantiepark in Noordwijk

Gedurende je verblijf op een vakantiepark in Noordwijk maak je kennis met de bloemenbadplaats van Nederland. Met een strand van maar liefst 13 kilometer lang maak je schitterende wandeltochten aan zee. In het voorjaar staat Noordwijk geheel in het teken van de bloeiende bollenvelden. Verken op de fiets de bollenstreek en maak een tussenstop bij de wereldberoemde Keukenhof. Verder liggen bruisende steden als Den Haag en Amsterdam vlakbij.

Ontdek de ruimtevaart bij Space Expo

Bezoek vanaf het vakantiepark in Noordwijk het ruimtevaartmuseum Space Expo. Hier leren jong en oud op een leuke manier alles over reizen naar de ruimte. In het officiële bezoekerscentrum van de Europese ruimtevaart organisatie ESA trek je langs verre planeten en schitterende melkwegstelsels. Je bewondert een echte maansteen, ziet de zonnecellen van een Hubble ruimtetelescoop en bekijkt de Soyuz-capsule waarmee André Kuipers weer op aarde landde. In het weekend en gedurende de vakanties is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in de Space Train. Gedurende deze rondleiding kom je alles te weten over de test- en ontwikkelingsruimtes van ESTEC.

Een zee van bloemen in de Keukenhof

Ieder jaar opent de Keukenhof tussen half maart en half mei zijn deuren om de grootste bloemenzee van Nederland te tonen. Ieder jaar staat het bloemenpark in het teken van een nieuw thema, waardoor de Keukenhof bij elk bezoek anders is. Er worden maar liefst zeven miljoen bloembollen geplant in het park. Uiteraard vind je hier veelal tulpen waar Nederland bekend om staat, maar bewonder je ook een verzameling aan hyacinten, orchideeën, rozen, narcissen, anjers, lelies, irissen en andere bloemen. Laat je overdonderen door alle kleuren en geuren van het bekendste bloemenpark ter wereld.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter