Vakantieparken in Zuid-Holland

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Zuid-Holland

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de veelzijdige provincie vanaf een vakantiepark in Zuid-Holland

Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Zuid Holland maak je kennis met een afwisselende streek vol bruisende bezienswaardigheden. Maak bijvoorbeeld een lange strandwandeling langs de Noordzeekust in Noordwijk, ontdek hoe ons land bestuurd wordt bij het Binnenhof in Den Haag of roetsj van de glijbaan in het Tikibad in attractiepark Duinrell. Daarnaast beschikt de boeiende provincie over sfeervolle kleinere steden, zoals het historische Delft, Gouda of Brielle.

Uitwaaien aan de kust

Geen enkele Nederlandse provincie biedt zoveel contrasten als Zuid-Holland. Met bruisende steden als Rotterdam en Den Haag, samen met de reusachtige wereldhaven, bevind je je op een vakantiepark in Zuid-Holland in een levendige omgeving. De stilte en rust is echter nooit ver weg. Bezoek bijvoorbeeld het Groene Hart of de eindeloze stranden langs de Noordzeekust. In Scheveningen vind je een lange boulevard vol gezellige winkels en restaurants. Breng hier ook een bezoek aan de Pier, waar je als het ware over de zee heen wandelt. Vanuit het bijbehorende reuzenrad geniet je van een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Verder is het voor waaghalzen mogelijk om te bungeejumpen en ziplinen boven zee.

Rotterdam, het Manhattan aan de Maas

Maak tijdens je verblijf op een vakantiepark in Zuid-Holland kennis met de bruisende wereldstad Rotterdam. Vanaf de Erasmusbrug beschik je over het beste uitzicht op de indrukwekkende wolkenkrabbers. Bezoek daarnaast de beroemde uitkijktoren de Euromast. Hier is het ook mogelijk om te abseilen. Tevens een aanrader is de Markthal. Niet alleen vormt dit gebouw een waar voedselparadijs, ook bevindt zich hier op het plafond met 11.000 vierkante meter het grootste kunstwerk van Nederland: de Horn of Plenty. Winkelen doe je vervolgens in de Koopgoot of op de Lijnbaan.

Urenlang plezier in attractiepark Duinrell

Voor het ultieme gezinsuitje gaan gezinnen met kinderen vanuit het vakantiepark in Zuid-Holland naar attractiepark Duinrell. In dit park spelen de kinderen in het beroemde Tikibad, wat het grootste indoorwaterpark is van de hele Benelux. Roetsj van maar liefst zestien glijbanen van in totaal 1,3 kilometer. Ook is het mogelijk om tussendoor heerlijk te ontspannen in de Lazy River. Verder vind je hier prachtige attracties zoals de 15 meter hoge achtbaan Dragonfly. Kleinere kinderen ravotten in de mega ballenbak of maken een treinrit in de Locomotion.