Camping met privé-sanitair in Oostenrijk

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Camping met privé-sanitair in Oostenrijk

2 personen
50 campings gevonden

Luxe kamperen op een camping met privé sanitair in Oostenrijk

Hecht je veel waarde aan privacy en een vleugje luxe op vakantie, dan is een camping met privé sanitair in Oostenrijk aan te raden. Je hebt hier altijd toegang tot je eigen badkamer en toilet, en voorkomt een wandeling naar het toiletgebouw in het donker. Ideaal als je kleine kids hebt of minder goed ter been bent.

Maak vele wandelingen door de Alpen

Ongeveer twee derde van Oostenrijk bestaat uit de Alpen. Het overige landschap behoort tot het stroomgebied van de Donau. Dit maakt het land erg geliefd onder wandelaars en fietsers. Je kiest uit honderden campings die aan meren gelegen zijn, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt op de bergen. Wellicht zie je na een actieve dag vanuit je stoeltje op de camping met privé sanitair in Oostenrijk precies waar je gelopen hebt.

Culturele bezienswaardigheden in Wenen

Een citytrip naar het bruisende Wenen mag natuurlijk niet ontbreken. Bekijk het paleis van Sissi, probeer de Weense Sachertorte, bekijk de vele indrukwekkende gebouwen en geniet van een welverdiend drankje met je voeten in het zand bij Strandbar Herrmann. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven. Trek je stevige wandelschoenen ook in de stad aan, want je kunt hier prima dagenlang slenteren door de vele mooie steegjes.