Charmecampings Oostenrijk

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Oostenrijk

Charme
Charme
X
Landen
Oostenrijk
X
Wissen

46 campings gevonden

<
1
2
3
>

Charmecamping in Oostenrijk

Lijkt het je wat om te kamperen op een toplocatie midden in de natuur? Ontdek dan ons ruime aanbod aan charmecampings in Oostenrijk. Deze campings liggen op de meest idyllische plekjes van dit prachtige land. Bergen, groen, alpenweiden, frisse lucht… Dát is kenmerkend voor deze campings. Op de kleine en middelgrote campings heerst volop rust: ideaal voor de moderne kampeerder die niets anders wil dan ontspannen. Maak een keuze uit de bijna 50 charmecampings op onze website!

Gemoedelijk en kleinschalig

De charmecampings in Oostenrijk zijn door de ANWB geselecteerd na uitvoerig onderzoek. Kleinschaligheid is kenmerkend voor deze gezellige campings die vooral geliefd zijn onder stellen. Bij aankomst word je hier hartelijk welkom geheten door de vriendelijke campingeigenaren. Zij weten je veel te vertellen over de omgeving. Maak gebruik van hun kennis en ontdek de leukste plekjes in Oostenrijk! Adem gezonde lucht in en geniet van een optimaal gevoel van vrijheid.

Comfort outdoor

Comfort in de buitenlucht, dat is waar kampeerders van nu naar op zoek zijn. ’s Ochtends genieten jullie bij de tent of stacaravan van krakend verse broodjes. ’s Avonds gaan jullie voor een echte, Oostenrijkse wienerschnitzel naar het restaurant, waar je ook mensen uit het dorp tegenkomt. Gezellige contacten zijn op deze manier snel gelegd. Op alle charmecampings is wifi aanwezig. Erg handig als je even online wil op de laptop, tablet of smartphone.

Prachtige uitvalsbasis

Je zoekt niet voor niets een kampeerplaats uit op een camping midden in de natuur. Vanuit de tent of camper heb je een prachtig uitzicht over de bergen, maar het is nog mooier om de wandelschoenen aan te trekken of een indrukwekkende roadtrip te maken door de Alpen. Hoe hoger je komt, hoe weidser het uitzicht.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter