Charmecampings in Oostenrijk

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Oostenrijk

2 personen
33 campings gevonden

Kamperen op een mooie charme camping in Oostenrijk

Op zoek naar een rustige kampeerbestemming in de bergen? Op een charme camping in Oostenrijk geniet je van een rustige camping in een natuurrijke omgeving. Deze karaktervolle campings liggen verspreid door het hele land en staan bekend om persoonlijke aandacht van de campingeigenaar. Met oog voor gastvrijheid ben je zeker van een mooie en comfortabele kampeervakantie.

Vier je vakantie op een toplocatie in Oostenrijk

In Oostenrijk kampeer je altijd midden in de natuur. Waar je ook een camping boekt; je bent omgeven door bergen en alpenweiden. Bovendien staat Oostenrijk bekend om de frisse berglucht. Adem de gezonde buitenlucht in en geniet vanuit je tent of camper van een prachtig uitzicht op besneeuwde toppen of een magnifiek bergmeer. De omgeving nodigt je van harte uit om een outdooractiviteit op te pakken.

Kleinschalige en gemoedelijke camping

Een charme camping in Oostenrijk is een kleinschalige camping met oog voor aandacht en gastvrijheid van de campingbeheerder. Je wordt bij aankomst hartelijk welkom geheten en de eigenaar vertelt je graag van alles over de regio waar je kampeert. Met de leuke tips die je aangereikt krijgt, ga je op zoek naar de mooiste plaatsen in de omgeving van de camping.

Feestelijk kamperen in Oostenrijk

Maak er een onvergetelijke kampeervakantie van op een charme camping in Oostenrijk. Na een stevig ontbijt met verse broodjes ga je op pad. Trek de natuur in of bezoek een typisch Oostenrijkse bergstad. Heb je trek gekregen na een dagje slenteren, fietsen of klimmen? Sluit je dag af in het restaurant en proef de beroemdste specialiteit van dit land: de wienerschnitzel.