Campings in Oostenrijk met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Oostenrijk met zwemparadijs

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Ultieme waterpret op de camping in Oostenrijk met zwemparadijs

Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat, is een camping in Oostenrijk met zwemparadijs helemaal het einde. De kinderen hebben volop waterpret in de vele waterattracties en gaan het liefste ieder moment van de dag zwemmen. Ondertussen ontspan jij met een drankje aan de waterkant, met uitzicht op de Alpen of het aangrenzende meer.

Dagenlang plezier in het waterpark op de camping

Een camping in Oostenrijk met zwemparadijs betekent waterpret op de vele waterglijbanen, sprayparken en waterspeeltoestellen in diverse baden. Met attracties voor alle leeftijden geniet je van bubbelbaden en sauna’s of spetter je mee met de kinderen. De kinderen kunnen de hele vakantie onbezorgd spelen, zwemmen, glijden en plonzen. Ook de allerkleinsten vermaken zich onder jouw begeleiding prima in ondiepe baden met waterspeeltuinen vol tuimelaars, sproeiers en fonteintjes.

Uitstapjes met de kinderen in Oostenrijk

Mochten de kinderen even genoeg hebben van het spetteren op de camping in Oostenrijk met zwemparadijs, dan is er genoeg te doen in de omgeving. In populaire regio’s zoals Karinthië en de Oostenrijkse Alpen, bezoeken jullie de mooiste dierentuinen en attractieparken. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving. In het SalzburgerLand bezoek je een van de vele burchten en kastelen en in Tirol ga je van de zomerrodelbaan. Ook musea hebben vaak leuke interactieve tentoonstellingen voor kinderen.