Kamperen in de Karwendel

7 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in de Karwendel

Alle 7 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen
  • Inspiratie

Kamperen in de Karwendel

Camping Karwendel
Favorieten
CKE discount
Camping Karwendel

Oostenrijk / Tirol

4.5Uitstekend(10Recensies)

Honden toegestaanKindvriendelijkRestaurant

Staanplaatsen (60)

Huuraccommodaties (12)

Feiten over camping

Aantal campings7
Beoordelingen van campings115
Gemiddelde beoordeling3.7

Kamperen met kinderen in Tirol

Bekijk alle campings

Kamperen met wellness in Oostenrijk

Bekijk alle campings

Andere thema's

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Camping Karwendel
Camping Karwendel

De door indrukwekkende bergtoppen gekenmerkte vakantieregio strekt zich uit van Beieren tot aan het Inntal in het zuiden. Vanaf de campings in de Karwendel kunnen actieve bergbeklimmers de Bikkarspitze of de Roßkopf beklimmen. Gezinnen worden bijvoorbeeld aangetrokken door de fascinerende Geisterklamm kloof of het koele Achensee meer. Gasten van de huisdiervriendelijke campings in de Karwendel verheugen zich op lange wandelingen met hun viervoeters.

Bijzonderheden van de camping in de Karwendel

Gezinnen en watersporters zijn op de campings in de Karwendel aan het kristalheldere water in goede handen. Duikers voelen zich bijvoorbeeld thuis aan de 133 m diepe Achensee met een onderwaterzicht tot 10 m. Ook de Tennsee en Walchsee in de Duitse Vorkarwendel bieden perfecte omstandigheden voor een outdoorvakantie.

De gemeente Scharnitz, direct aan de grens met Duitsland, heeft zich gevestigd als een ware vakantie-idylle. Hier liggen de campings op een hoogplateau. Wandelingen naar de Isarbron of op de Adlerweg behoren tot de hoogtepunten voor actieve mensen. Wilt u een actieve vakantie combineren met een culturele vakantie, maak dan gebruik van de campings in de Karwendel bij de Tiroolse hoofdstad Innsbruck. Het beroemde Gouden Dak en de skischans van Bergisel zijn interessante bestemmingen voor uitstapjes.

Weer

Omdat de campings in de Karwendel op verschillende hoogtes liggen, varieert het klimaat. Terwijl de temperaturen op de zuidelijke hellingen van de dalen al in maart geschikt zijn om te wandelen, blijft het op 2.500 m hoogte langer koel. Rond Innsbruck warmt de lucht op tot 30 graden Celsius en meer op zomerse dagen. Dan lonkt helder water zoals de Achensee, die ook in juli en augustus koel blijft met een watertemperatuur van ongeveer 20 graden Celsius.

Precies op tijd, wanneer in april veel campings in de Karwendel opengaan, stijgen de temperaturen tot 20 graden Celsius. Omdat het in het voorjaar en de herfst 's nachts flink afkoelt, is het de moeite waard warme kleding mee te nemen. Tijdens de traditionele Almabtrieb in september zijn de temperaturen nog steeds een aangename 20 graden Celsius.