Kleine campings in Slovenië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Slovenië

Landen
Slovenië
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

19 campings gevonden

<
1
>

Kleine campings in Slovenië: op ontdekkingstocht op de Balkan

Een kleine camping in Slovenië is ideaal wanneer je houdt van vakanties met veel rust en stilte, op een bestemming met een schitterende natuur en nauwelijks massatoerisme. De grillige bergen, de heldere meren en rivieren en de schilderachtige kust zijn een waar paradijs voor liefhebbers van een actieve outdoor-vakantie. ANWB Camping heeft een aantal fraaie campings voor je verzameld in deze parel op de Balkan.

Genieten van de rust

De kleinschalige campings in Slovenië die ANWB Camping heeft verzameld, hebben maximaal 60 plaatsen. Ook zijn deze campings landelijk gelegen. Het draait hier niet om vermaak en entertainment maar vooral om rust en ontspanning. Dit zijn campings waar de gasten rekening met elkaar houden. Dat betekent niet dat deze campings niet geschikt zijn wanneer je met kinderen op vakantie gaat. Kleinschalige campings zijn overzichtelijk en in een aantal gevallen is er gelegenheid om te zwemmen. Bovendien zijn deze kleine campings ook zeer geschikt wanneer je een rondreis door Slovenië maakt en op doorreis bent. Met behulp van de zoekfilters kun je je wensen nog verder specificeren. Zo zie je bijvoorbeeld direct of je de hond mee mag nemen.

Vermaak voor jong en oud

Op de kleine campings in Slovenië draait het vooral om de natuur. Je verblijft tussen de bergen of oerbossen en geniet van de frisse buitenlucht en het gekwetter van vogels. Dit is een fijne uitvalsbasis om dit fascinerende land te leren kennen. De diverse natuur leent zich bij uitstek voor een actieve vakantie of rondreis. Maak een trektocht door de bergen of een kanotocht over een van de meren of rivieren. Een aantal campings ligt niet ver van de prachtige hoofdstad Ljubljana, dus een dagtrip is zo gepland!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter