Vakantiehuizen in Noord-Spanje

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuis in Noord-Spanje

2 personen
65 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Een comfortabel vakantiehuis in Noord-Spanje huren

Een vakantiehuis in Noord-Spanje heeft vele voordelen. Zo geniet je van veel privacy, vrijheid, meer ruimte en comfort, gemakken die je gewent bent van thuis én een scherpe prijs. In je eigen vakantiewoning kun je lekker je eigen gang gaan en ben je vrij om je eigen keuzes te maken. Wist je dat veel van de vakantiewoningen in Noord-Spanje uitgerust zijn met een eigen zwembad?

Vakantiewoning in de natuur

Noord-Spanje kent een ruige natuur. Kies voor een vakantiewoning in het nationale park Picos de Europa wanneer je gek bent op wandelen en klimmen. Met de kabelbaan Fuenta Dé bereik je binnen een paar minuten vanaf het basisstation op 1090 meter het eindpunt op 1850 meter. De uitzichten onderweg en vanaf de top zijn spectaculair. Liefhebbers van zon, zee en strand kiezen voor een vakantiehuis aan de Costa Verde. Hier waait vaak een verkoelende wind vanaf de Golf van Biskaje, zodat het kwik niet zo hoog oploopt als in de rest van Spanje.

Vakantiehuisje dicht bij Bilbao

Bilbao is een bruisende stad vol met interessante bezienswaardigheden. Een vakantiehuis in Noord-Spanje vormt de ideale uitvalsbasis om deze Baskische stad te ontdekken. Trek zeker een middag uit voor een bezoek aan het Guggenheim Museum Bilbao, dat van de buitenkant al een architectonisch hoogtepunt is. De collectie bestaat grotendeels uit moderne kunst. Bilbao ligt op de route naar Santiago de Compostela. Bij de historische Santiagokathedraal kom je dan ook heel wat pelgrims tegen.