Ciela Village

  • Campings in de mooiste Franse streken
  • Gelegen in een natuurrijke omgeving
  • Vlakbij zee, meer of rivier
  • Luxe huuraccommodaties beschikbaar

Ciela Village

2 personen
16 campings gevonden
<
1
>

Familievakanties op uitzonderlijke plaatsen

Gelegen in het hart van de mooiste Franse streken, vlakbij de zee, een meer of een rivier, bieden de campings van Ciela Village je een idyllische vakantieomgeving in een bevoorrechte natuurlijke omgeving. Proef het gevoel van vrijheid en beleef een vakantie dicht bij de natuur! Tijdens je verblijf kun je met de hele familie de regio ontdekken waar de gekozen camping Ciela Village zich bevindt en profiteren van de vele toeristische attracties in de buurt van je vakantiebestemming. Het is aan jou om je favoriete bestemming te kiezen voor je toekomstige kampeervakantie.

Prachtige campings met hoogwaardige faciliteiten en diensten

De campings van Ciela Village bieden een innovatieve en veilige omgeving van topklasse, zodat je het meeste uit je vakantie kunt halen! Je vindt op de campings van Ciela Village een breed scala aan diensten en voordelen voor een vlekkeloze vakantie, zoals: restaurant, supermarkt, wasserette, WIFI-toegang, wellnessruimte, waterpark met glijbanen en waterspeeltuinen, verwarmd zwembad, speeltuinen, kinderbad clubs, sportterreinen en avondentertainment. Kortom, vakantiepret voor het hele gezin!

Luxe accommodaties

De campings van Ciela Village bieden verschillende huuraccommodaties aan om je vakantie zo succesvol mogelijk te maken. Ciela Village biedt een breed scala aan perfect uitgeruste stacaravans voor elk budget! Kies voor een luxe vakantie voor de Prestige stacaravan. Voor grote gezinnen of groepen is de Tribu-stacaravan, met 2 moderne stacaravans verbonden door een prachtig houten terras, een uitkomst. Voor wie op zoek is naar comfort en authenticiteit in een unieke accommodatie, zijn de Ciela Nature-tenten perfect! Ook kun je jouw tent, caravan of camper neerzetten op een van de ruime staanplaatsen.