Campings in Zweden met hond

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Zweden met hond

Wissen
2 personen
147 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie vieren op een camping in Zweden met je hond

Genieten van rust, ruimte en veel privacy, daar ben je met een camping in Zweden met je hond zeker van. Er zijn tal van kampeermogelijkheden in het grootste land van het Scandinavische schiereiland. Kies bijvoorbeeld voor een caravanplaats, een ruim huisje of een kleine stuga. Let er wel op dat je voor vrijwel iedere Zweedse camping een Camping Key Europe card nodig hebt.

Een leuke vakantie voor het hele gezin

Of je nu vakantie viert in de zuidelijkste regio Skåne of in het noordelijke Lapland; voor jong en oud is er in het hele land meer dan genoeg te beleven. Je kunt meedoen aan speurtochten, spelletjes spelen, vissen, krabben vangen en kanotochten maken. Het land is erg veilig, zodat je er altijd zeker van bent dat de kids in goede handen zijn bij het animatieteam op de camping in Zweden met je hond.

Verken de adembenemende natuur van het land

Zweden staat bekend om de helderblauwe meren, fantastische archipels en eilanden, majestueuze kanalen, eindeloze bossen en reusachtige bergen. Stap in een kano voor een spectaculair uitzicht vanaf het water op de natuur en maak de mooiste herinneringen met het hele gezin. Op een camping in Zweden met je hond beleef je een geweldige tijd.