9416 campings in 27 landen

 • Grootste aanbod te boeken campings
 • 250.000+ campingreviews
 • Vertrouwd via ANWB

Camping Brugge

Verfijn zoekresultaat
Online reserveren
Ideaal voor
Aantal plaatsen
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
ANWB score
Kampeerders reviews
Wifi
Voor kinderen
Staanplaatsen
Naturisme
Eten & drinken
Sanitair
Recreatie
Aanbetaling online boeking
Camping Key Europe
Afstand van Utrecht
Bekijk 1 camping op kaart
1 gevonden camping
 • Camping Memling CKE

  ANWB score

  Op 3 km afstand van het stadscentrum van Brugge, midden in het groen treft u deze camping aan. Het terrein wordt omzoomd door hoge bomen en beschikt ... Meer informatie

  • Middelgrote camping (125 plaatsen)
  • Ideaal voor camperaars
  • Gratis wifi
  niet reserveerbaar via ANWB

Camping Brugge 

Brugge wordt ook wel één groot openluchtmuseum genoemd. En dat is volledig terecht. De cultuur en historie druipt werkelijk waar van de stad af. Niet voor niets is het gehele centrum als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De West-Vlaamse stad trekt jaarlijks zo’n twee miljoen bezoekers en geldt als een van de best bewaarde middeleeuwse steden in Europa. Een wandeling door Brugge voelt dan ook als een wandeling in de geschiedenis. Vanuit Utrecht ben je al na 2,5 uur rijden in deze Belgische toeristentopper. De camping waarschijnlijk nog wat sneller, want deze ligt net buiten de stad.

Leuke badplaatsen

Wat je er dan allemaal kunt zien? Te veel om op te noemen. Beetje flauw, maar wel de waarheid. Start vanaf de indrukwekkende Grote Markt en sla alle zijstraatjes in. Het centrum is compact en daarom goed te belopen. Als je moe bent kun je altijd kiezen voor een rondvaart over de ‘reien’. Maar als je op de camping in Brugge zit, hoef je je niet tot de ‘Breydelstad’ te beperken. De kust is namelijk vlakbij. Knokke, Blankenberge, De Haan, Oostende: aan leuke badplaatsen geen gebrek. Om de Belgische ervaring compleet te maken, moet je zeker een frietje ‘steken’, weggespoeld met een Brugse Zot. En vergeet niet om Belgische pralines in te slaan, voor je weer naar huis gaat!