Vakantieparken aan de Belgische kust

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken aan de Belgische kust

Wissen
2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Een onbezorgde vakantie op een vakantiepark aan de Belgische kust

Op slechts 2,5 uur rijden van Utrecht bevindt zich de schitterende Belgische kust. Met zijn brede boulevards, gezellige badplaatsen en gouden Noordzeestranden kom je tijdens een verblijf op een vakantiepark aan de Belgische kust volledig tot rust. Bovendien zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden om de boeiende natuur te ontdekken. Verder liggen historische steden als Gent en Brugge in de buurt.

Charmante badplaatsen aan de Noordzeekust

Vanaf het vakantiepark aan de Belgische kust heb je de keuze om de diverse badplaatsen te bezoeken. Iedere kustplaats heeft zijn eigen kenmerken. Blankenbergen is een drukke en gezellige stad, Knokke is voor de badgast die op zoek is naar luxe en Oostduinkerke is de perfecte locatie voor rustzoekers aan het strand.

Naar het pretpark

Gezinnen met kinderen bezoeken het sfeervolle familiepark Plopsaland. Dit pretpark in de Panne van Studio 100 beschikt over meer dan 25 attracties voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Raas over de Wickiebaan, geniet van het uitzicht over het park op de Vuurtoren of trap op de Vliegende Fietsen. Piet Piraat wenst iedereen welkom aan boord van de Scheve Schuit, waarvandaan je speciale kanonskogels afvuurt. Naast attracties is het mogelijk om op de foto te gaan met je favoriete Plopsa-figuur. Het pretpark heeft een eigen tramhalte bij de Kusttram.

Fietsen naar het romantische Brugge

Vanwege de uitgestrekte weilanden, de boulevards en de grasduinen is de Belgische kust ideaal voor lange fietstochten. Maak bijvoorbeeld een fietstocht naar het vlakbij gelegen Brugge. De historische stad heeft dankzij zijn vele kanalen ook de bijnaam Venetië van het Noorden. Stap van de fiets op de Rozenhoedkaai en maak een boottocht over de schitterende Brugse reien. Bijkomen van de fietstocht doe je op een van de terrasjes aan de Grote Markt met een Belgische wafel.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter