Camping Vogezen (Vosges)

2 personen
39 campings gevonden

Camping in de Vogezen (Vosges): onbezorgde vakantie midden in de natuur

De campings in de Vogezen bevinden zich in een prachtige omgeving, midden in de natuur. Ideaal voor wandelaars en actieve gezinnen op zoek naar een avontuurlijke vakantie. Het aanbod varieert van kleinschalige campings voor kampeerders die houden van een rustige vakantie tot ruimtelijke campings met veel vermaak voor gezinnen. ANWB Camping heeft de mooiste campings in het departement Vosges voor je op een rij gezet. Zo geniet jij van een heerlijke vakantie op een prima camping!

Van bergen tot kuuroord

Vosges als departement is zeer gevarieerd. Het westelijk deel is laagvlakte, dus erg geschikt voor fietstochten. Voorbij de hoofdstad Épinal richting het oosten begint een glooiend landschap dat richting het middengebergte van de Vogezen steeds hoger wordt, tot aan de ruim 1.400 hoge Grand Ballon. De campings liggen voornamelijk in het meer heuvel- tot bergachtige deel van de Vogezen, wat prachtige vergezichten oplevert!

Jouw ideale camping in de Vogezen

Zoek je een ruime staanplaats of juist een compleet uitgeruste huuraccommodatie? Sta je graag op een zonnige plek om aan je kleurtje te werken of vind je een beschutte, schaduwrijke plaats belangrijk? De campingplaatsen in de Vogezen zijn er in allerlei soorten en maten. Kleinschalige campings voor vakantiegangers op doorreis en campings met een ruim opgezet terrein waar de kinderen lekker kunnen rennen. Ben je op zoek naar een camping waar de hond wordt toegelaten of vraag je je af of er gratis wifi is? ANWB Camping denkt graag met je mee. Maak daarom gebruik van de handige filters zodat je straks comfortabel vakantie viert in de Vogezen!

Vermaak in de Vogezen

Op de campings in de Vogezen valt genoeg te beleven. Je neemt een frisse duik in het zwembad, of een nabijgelegen recreatieplas of meer. Jong en oud vermaken zich op een sportveld of tijdens een potje tafelvoetbal of -tennis. Op de meeste grotere campings is genoeg entertainment, dankzij een animatieteam. Maar de Vogezen zijn vooral geschikt om op ontdekkingstocht te gaan. De prachtige en afwisselende natuur leent zich bij uitstek voor een actieve vakantie. Maak fiets- of wandeltochten met je partner of een avontuurlijke boot- of kanotocht met de kinderen. Je kunt ook een dagtrip maken naar het fraaie Épinal, dat bekendstaat om zijn prentenmuseum, of het beroemde kuuroord in Vittel.