Kleine campings in de Vendée

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Vendée

2 personen
23 campings gevonden

Een kleine camping in de Vendée vlak bij een van de prachtige zandstranden

Wanneer je je vakantie viert op een kleine camping in de Vendée is de kans groot dat je vlak bij een van de vele prachtige stranden kampeert. Deze Franse regio telt in totaal namelijk 140 kilometer aan zandstranden en wordt daardoor gerekend tot een van de mooiste regio's aan de Atlantische kust.

Een ontspannen kampeervakantie

Midden in de natuur genieten van een ontspannen kampeervakantie is precies wat je op een camping in de Vendée mag verwachten. Iedere camping in deze regio heeft een andere sfeer en uitstraling, zodat je zeker weet dat er altijd wel een plek is die aan je wensen voldoet. Wil je vooral relaxen aan het water op een van de kleine campings in de Vendée of gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Het kan allebei!

Breng met het gezin een bezoek aan Le Puy du Fou

De meeste kleine campings in de Vendée liggen in de buurt van Le Puy du Fou. Dit pretpark werd in 2014 verkozen tot beste themapark ter wereld. De perfecte plek dus om een dagje uit te beleven met het hele gezin. Trek je liever de natuur in? Dan zijn het moerasgebied Marais Poitevin, ook wel het Groene Venetië genoemd, en een netwerk met ruim 1.000 kilometer aan fietspaden prima alternatieven. Hierdoor weet je zeker dat er meer dan genoeg te beleven valt in de omgeving van de kleine campings in de Vendée.