Campings in de Loire met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Loire met zwembad

Wissen
2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Er is van alles te doen op de camping aan de Loire met zwembad

Geniet van een veelzijdige vakantie op een camping aan de Loire met zwembad. Neem een frisse duik in het water, ga pootjebaden in de rivier en ontdek de groene omgeving met tal van kastelen. Sluit je de dag af met een heerlijk wijntje bij de tent.

Ga je voor rust of juist voor tal van activiteiten?

Ben je op zoek naar een camping aan de Loire met zwembad, dan is er keuze te over. Want aan deze ruim duizend kilometer lange rivier liggen veel kampeergelegenheden met een zwembad. Zo kies je voor een kleinschalig terrein wanneer je vooral komt voor de rust, de kabbelende rivier en de cultuur van de Loirestreek. Of voor een grote camping met zwemparadijs, waar je met zijn allen van de familieglijbaan roetsjt en de waterspeeltuin verkent met de allerkleinsten.

Heerlijk recreëren aan de rivier

Een groot voordeel van een camping bij de Loire met zwembad is verkoeling tijdens warmere dagen. In de rivier vangen de kinderen waterdiertjes of bouwen vlotten en dammen Ook pootjebaden is heerlijk in het verfrissende water en er worden kano’s en kajaks verhuurd waarmee je het water trotseert. ’s Avonds dommel je heerlijk weg bij het geluid van het kabbelende water.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter