De leukste pop-up campings van Nederland

Ook deze zomer zijn er overal in Nederland weer de leukste tijdelijke campings te vinden. Op de meest originele plekken kom je ze tegen. Met deze campings doe je alvast inspiratie op!

Kamperen op een verlaten militair vliegveld

In de Koude Oorlog was Vliegveld Twente met haar bijbehorende bunkerstrip een strategische post die dag en nacht zwaar bewaakt werd. Van 23 april tot en met de zomervakantie wordt deze unieke locatie omgetoverd tot Campground Twente, inclusief een spannend thema; waarbij je de historie van dit terrein op spelende wijze ontdekt. Compleet met rondleidingen, foodtrucks en bijpassende activiteiten voor kinderen. Kortom, geschikt voor het hele gezin!

Lees meer

Slapen bij East Nomads in de Achterhoek

Strijk neer in de Achterhoek bij East Nomads! Tientallen hectaren grasland zijn hier omgetoverd tot een compleet terrein met unieke accommodaties met eigen sanitair en comfortabele bedden. Hier vindt ook een breed programma vol natuur, cultuur en avontuur plaats. Of geniet van een geheel verzorgd arrangement met culinaire diners van het team van Ron Blaauw of waan je in de wereld van firecooking met BBQ-chef Jord Althuizen.

Boek je voor 1 mei, dan ontvang je met de code ‘ANWB21’ een korting van maar liefst 10% op jouw verblijf.


Lees meer

Slapen naast houten achtbaan Troy

Wegens succes teruggekeerd: het Pop-Up Summer Camp bij Toverland! Heb je er altijd al van gedroomd om te slapen naast een achtbaan? Grijp ook dit jaar weer je kans. Neem je eigen tent, camper of caravan mee of kies voor één van de ingerichte tenten. Wanneer je je tentdoek openritst, sta je oog in oog met de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux: Troy! Aan alles is gedacht, dus ook aan fraaie sanitaire voorzieningen. Stap na je vorstelijke ontbijt met een paar passen meteen het attractiepark in.

Lees meer

Kamperen 'Bij de buren'

In de rustige achtertuin van vakantiepark Mölke, direct gelegen aan riviertje de Regge, kan je pop-up glamping bij de buren vinden. Op deze knusse pop-up glamping ervaar je een heerlijk festivalsfeertje en word je omgeven door vrolijke tentjes, gezellige kampvuren en prachtige natuur. Als je een tent boekt op de pop-up glamping kan je gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Zo kunnen kinderen eindeloos spelen in de speeltuinen en in het zwembad en kom jij tot rust op het gezellige terras.

Lees meer

In de zomer kamperen bij ANWB

ANWB heeft een ruim aanbod van campings gelegen op bijzondere plekken. Kortom voor elk wat wils!