Campings met privé-sanitair in Italië

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in Italië

Wissen
2 personen
131 campings gevonden

Geniet van comfort op een camping met privé sanitair in Italië

Vind jij de wandeling naar het sanitairgebouw waar je vervolgens in de rij mag aansluiten voor een douche een nadeel van kamperen? Op een camping met privé sanitair in Italië vind je het toilet en de douche dicht bij je kampeerplaats. Zo wordt kamperen echt luxe. De geselecteerde campings met privé sanitair vind je verspreid over heel Italië.

Combineer de voordelen van kamperen met de luxe van een eigen toilet

Niet alleen als je behoefte hebt aan privacy is een camping met privé sanitair in Italië een goede keus; ook als je slecht ter been bent of kleine kinderen hebt, is een camping met eigen toilet ideaal. Je hoeft in het donker niet met je zaklamp over de camping en ’s ochtends stap je vanuit je tent zo de douche in.

Volop redenen voor een vakantie in Italië

Italië is niet voor niets een populair vakantieland. Het hele jaar door is het er immers goed toeven. De Italiaanse keuken is genieten en er is volop te doen, of je nu van winkelen, zwemmen of wandelen houdt. Ook cultuurliefhebbers komen in Italië aan hun trekken met de vele Romeinse overblijfselen in het hele land en de vele historische steden, zoals Florence, Napels en Venetië. Een verblijf bij het Gardameer of het Comomeer is een aanrader als je van water houdt.