Kamperen bij de boer in de Betuwe

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in de Betuwe

Wissen
2 personen
391 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Kamperen bij de boer in de Betuwe

Wil je tijdens je vakantie rust en ruimte om je heen? Dan is kamperen bij de boer in de Betuwe echt iets voor jou! Boerencampings zijn kleinschalig opgezet, hebben ruime plaatsen en beschikken over prima sanitair. Je vindt hier geen zwembaden, grote restaurants en supermarkten; juist die kleinschaligheid is de charme van zo'n camping. Op deze themapagina vind je alle boerencampings in de Betuwe.

Genieten van de mooie natuur

De natuurliefhebber haalt zijn hart op tijdens het kamperen bij de boer in de Betuwe. Je kunt hier namelijk kilometers fietsen of wandelen, waarbij je de mooiste bossen, fruitboomgaarden en rivieren tegenkomt. Daarnaast kom je door sfeervolle dorpjes, waar je even bijkomt met een kopje koffie of thee op het terras.

Een rijke geschiedenis

Het is niet alleen de natuur die van de Betuwe zo'n geweldige bestemming maakt; ook door de rijke historie die op verschillende plaatsen is terug te zien, kijk je hier je ogen uit. Bezoek bijvoorbeeld een van de kastelen, waaronder kasteel Nederhemert, slot Rossum en en het beroemdste kasteel van Nederland, Slot Loevestein. Slot Loevestein is ook leuk voor de kinderen, want hier worden allerlei leuke en leerzame activiteiten aangeboden. Volg samen een speurtocht of bekijk een van de shows. Ook een rondleiding is de moeite waard.