Kleine campings op Ameland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings op Ameland

2 personen
67 campings gevonden

Spot zeehonden vlakbij de kleine camping op Ameland

Tijdens je vakantie op een kleine camping op Ameland geniet je van uitgestrekte stranden, ongerepte natuur en een fris zeebriesje. Ook liggen verschillende schattige dorpjes in de regio. Verken je liever de mooie wateren? Dan mag zeehonden spotten vanaf een robbenboot niet ontbreken. Tijdens deze boottocht maak je prachtige foto’s van de beestjes die uitrusten op een zandbank. Is het vloed, dan zijn ze aan het vissen naar een smakelijk maaltje.

Kies uit verschillende leuke activiteiten

Op het vierde Waddeneiland zijn verschillende leuke activiteiten te boeken. Vanuit de kleine camping op Ameland sta je binnen een mum van tijd bij het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager in Hollum. Hier leer je alles over de geschiedenis en cultuur van het eiland. De kids bekijken vissen in het aquarium in Nes en in augustus vindt hier het Roggefeest plaats. Iedere dag wordt dan afgesloten met een feestelijke parade.

Ook voor sportievelingen

Sportievelingen halen hun hart op tijdens een vakantie op het eiland. Je hebt namelijk de keuze uit activiteiten als kitesurfen, golfen en kajakken. Houd je meer van een rustige vakantie? Kies er dan voor om vanuit de kleine camping op Ameland een wandel- of fietstocht te maken.