Camperplaatsen op Terschelling

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen op Terschelling

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Camperplaatsen op Terschelling: het rustieke eilandleven

Laat de kinderen lekker rondrennen of kom helemaal tot rust in de ruige natuur bij een van de camperplaatsen op Terschelling. Hier beleef je het echte Nederlandse eilandleven, met de ruige zee altijd in de buurt en prachtige duinen waar watervogels zich helemaal op hun plek voelen. Verken vanaf de verschillende camperplaatsen de dorpen van Terschelling en ervaar het vissersleven.

In de buurt van de natuur

Maar liefst 80% van Terschelling bestaat uit ongerepte natuur, met bossen, stranden, duinen en heide die elkaar moeiteloos afwisselen. Maak een wandeling rond een van de camperplaatsen op Terschelling en zie broedende lepelaars en visdieven in het landschap. Kom tot rust in het glooiende terrein van natuurreservaat de Boschplaat, waar uitgestrekte zandvlaktes voor je liggen.

Duik in de cultuur

Terschelling heeft een rijke geschiedenis die tastbaar wordt bij het Stryper kerkhof, waar graven uit de negende eeuw te bewonderen zijn. Dompel jezelf onder in het oorlogsverleden van dit eiland en loop of fiets de bunkerroute vanaf een van de camperplaatsen op het eiland Terschelling. Kunstliefhebbers bewonderen de Beelden uit Zee die een prachtige ligging aan de kust hebben.