Camperplaatsen bij Utrecht

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen bij Utrecht

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Ontdek verschillende werelden vanaf camperplaatsen bij Utrecht

Parkeer je camper in het hart van Nederland op camperplaatsen bij Utrecht. Hier struin je langs kabbelende grachten, bezoek je de mooiste musea en ontdek je een rijk natuurlandschap aan de rand van de stad. Bij ANWB Camping vind je de mooiste camperplaatsen bij de stad Utrecht.

Natuur in en rondom de stad

Niet ver van de verschillende camperplaatsen bij Utrecht ligt de bekende Utrechtse Heuvelrug. Hier geniet je van uitdagende wandelingen en fietstochten dankzij het glooiende landschap. De uitgestrekte heide van het Leersumse Veld en grote vlaktes met stuifzand bij de Soesterduinen wisselen elkaar hier moeiteloos af. Ook in de stad kom je tot rust in de natuur, waar je de gemoedelijke sfeer proeft van Park Lepelenburg.

Een culturele vakantie

De verschillende camperplaatsen in de buurt van Utrecht zijn de perfecte uitvalsbasis om de rijke cultuur van deze stad te ontdekken. Niet alleen torent de veertiende-eeuwse Domtoren boven de stad uit, maar het is ook een traktatie om door de gangen van het historische Slot Zuylen te wandelen. Bewonder de unieke architectuur van het Rietveld Schröderhuis of verras de kinderen met een bezoek aan het Nijntjemuseum.