Camperplaatsen in Noord-Holland

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in Noord-Holland

2 personen
37 campings gevonden

Een veelzijdige vakantie op camperplaatsen in Noord-Holland

Een lange kustlijn, grote steden en toegang tot grote meren: Noord-Holland heeft het allemaal. Verblijf op een van de vele camperplaatsen in Noord-Holland om deze provincie op jouw manier te verkennen. Maak lange wandelingen over het strand, proef cultuur in Amsterdam of ga juist naar gezellige attractieparken met de kinderen.

Bestemmingen voor iedereen

Je camper parkeren op een rustige natuurcamping of juist een spetterende vakantie beleven met de kinderen? Dankzij de verschillende camperplaatsen in de provincie Noord-Holland kan het allemaal. Verblijf op een camping aan de rand van het IJsselmeer of ga juist voor een levendige camping vlak bij Amsterdam.

Bijzondere natuur

Klim over hoge zandverstuivingen en wandel over uitgestrekte heide in de Schoorlse Duinen. Dit hoogste duingebied van Nederland is een heerlijke plek om uit te waaien, maar je ontdekt er ook dichtbegroeide bossen. Ren met de kinderen over de zandstranden van Callantsoog en Julianadorp aan Zee of geniet van de stilte in het Amsterdamse bos.

Bruisende steden

Vanaf de verschillende camperplaatsen in Noord-Holland ben je zo in wereldstad Amsterdam, waar het weelderige Paleis op de Dam op je wacht. Bewonder de meest uiteenlopende kunst in het Rijksmuseum of klim naar de top van de A’DAM Toren voor een spectaculair uitzicht. Ook Haarlem ligt in de buurt van veel camperplaatsen in de provincie Noord-Holland. Hier duik je in de wereld van Frans Hals.