Campings in Friesland met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Friesland met binnenzwembad

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Het hele jaar door zwemplezier op een camping in Friesland met binnenzwembad

Een camping in Friesland met binnenzwembad biedt veel vermaak voor jong en oud, maar in de regio is ook meer dan genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de vier nationale parken, de prachtige Waddenkust en het uitgestrekte merengebied. De provincie leent zich perfect voor een leuke wandeling of fietstocht, of je huurt een bootje en verkent op deze manier de wateren.

Maak kennis met de nationale parken van Friesland

Het nationaal park Schiermonnikoog, Lauwersmeer, de Alde Feanen en het Drents-Friese Wold zijn de vier natuurgebieden van de provincie. Hierdoor is er altijd wel een mooi natuurgebied dicht bij de camping in Friesland. Tip: nationaal park Schiermonnikoog is te bereiken met een veerdienst en binnen 45 minuten bevind je je volledig in de ongerepte natuur.

Genoeg vermaak voor jong en oud op het water

Zoek je graag het avontuur op en ben je het liefst de hele dag op het water te vinden? Je kunt in de hele provincie heerlijk varen door slootjes, vaarten en kanalen. Liever een dag surfen of zeilen? Er zijn bij verschillende verhuurpunten waar je dan terecht kunt. En is het een dagje slecht weer? Geen enkel probleem: dan neem je op de camping in Friesland met binnenzwembad gewoon een duik in het overdekte, verwarmde water.