Glamping in Friesland

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Friesland

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Friesland: luxueus genieten in een waterrijke omgeving

Genieten van een luxe vakantie pal aan het water? Dat is glamping in Friesland! Niks afzien op de harde grond in je tent of slepen met de caravan of vouwwagen, maar gewoon in een prima accommodatie vakantie vieren in deze fraaie noordelijke provincie. ANWB Camping heeft een aantal prachtige glamping-locaties in Friesland voor je verzameld. Hier geniet je geheel in stijl samen of met het hele gezin van een onbezorgde vakantie.

Glamoureus kamperen in Friesland

Glamping in Friesland betekent elke ochtend wakker worden met een zonsopgang over de weidse landschappen. Je begint de dag helemaal uitgerust vanuit een volledig ingerichte familietent of lodge. Het enige dat je zelf hoeft mee te nemen, is je persoonlijke spullen en goede zin! Heb je nog specifieke wensen wanneer je gaat glampen in Friesland? Maak dan gebruik van de handige filters op de website van ANWB Camping. Zo weet je bijvoorbeeld waar je de hond mag meenemen en of er wifi beschikbaar is.

Glamping in Friesland: vermaak op en buiten het terrein

Glampen in Friesland is genieten van de luxe op de camping en het fraaie landschap. Deze waterrijke omgeving leent zich bij uitstek om heerlijk in te zwemmen en te watersporten. De glamping-locaties die ANWB Camping heeft verzameld, liggen dan ook allemaal aan het water. Daarnaast is er vermaak voor jong en oud op de camping en zul je je daarbuiten ook zeker niet vervelen. Friesland is een fijne provincie om te fietsen of te wandelen. En aan culturele uitstapjes geen gebrek, want je zit overal dicht bij. Breng een bezoek aan het bruisende Leeuwarden of maak een ontspannen boottocht over de Friese meren. Ook leuk voor het hele gezin: een bezoek aan een van de Waddeneilanden!

#