Campings met privé-sanitair in Friesland

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in Friesland

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Comfort en prachtige landschappen op een camping met privé sanitair in Friesland

Wil je kamperen in eigen land, maar liever niet in de rij staan voor de douche? Op een camping met privé sanitair in Friesland geniet je van deze waterrijke provincie zonder in te leveren op comfort. Hier hoef je niet meer met je handdoek de camping te doorkruisen, want je kampeerplek is voorzien van eigen sanitair.

De voordelen van kamperen met eigen sanitair

Op een camping met privé sanitair in Friesland heb je een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Pal naast je kampeerplek of een eindje verderop. Zo neem je ongestoord een lange douche na een actieve vakantiedag. Je douchespullen laat je gewoon staan, waardoor je nooit meer onverhoopt de shampoo vergeet. En voor een eigen douche en toilet hoef je echt niet op een grootschalige kampeergelegenheid te verblijven. Ook op kleine campings kun je steeds vaker terecht voor een eigen badkamer.

Ontdek de prachtige Friese wateren en natuurgebieden

Een camping in Friesland met privé sanitair heeft uiteraard nog meer te bieden, want de omgeving is hier prachtig. Er liggen veel wateren zoals de Friese meren, waar je schitterende wandeltochten maakt of watersporten beoefent. Natuurliefhebbers bezoeken naast de meren ook natuurgebieden zoals het Waddengebied, de Noordelijke Wouden en de Veenpolders. Het landschap in deze provincie is erg gevarieerd. Ga je met kinderen naar Friesland, dan zorgen Aqua Zoo in Leeuwarden of het Eise Eisinga Planetarium voor een leuk dagje uit.