Campings in Friesland met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Friesland met overdekt zwembad

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Ervaar het echte vakantiegevoel op een camping in Friesland met overdekt zwembad

In het noorden van Nederland is meer dan genoeg te beleven. Kom je terug na een lange dag weg of begin je net aan je vakantie? Dan is een of meerdere dagen relaxen op de camping in Friesland met overdekt zwembad wel zo prettig. Je bent door de overkapping verzekerd van 365 dagen zwemplezier per jaar.

Maak een ontspannen wandeling

Wist je dat de provincie twee nationale landschappen en vier nationale parken heeft? Vanuit de camping in Friesland met overdekt zwembad ben je binnen no time bij een mooie wandelroute. Tijdens een wandeling maak je kennis met het waterrijke en open Friese landschap. Wellicht maak je een dagtocht naar de Waddeneilanden of je geniet van de bosrijke omgeving bij Appelscha of Beetsterzwaag.

Breng een bezoek aan Leeuwarden

Tijdens je vakantie in Friesland mag een bezoek aan de hoofdstad Leeuwarden niet ontbreken. Wandel langs de sfeervolle grachten en historische herenhuizen en bekijk de honderden monumenten. Helemaal niet vreemd dat deze stad Klein Amsterdam wordt genoemd.

Een leuke fietstocht in het zuiden van de provincie

In het zuiden van de provincie liggen de legendarische Friese meren. Dit natuurgebied leent zich perfect voor een ontspannen fietstocht. Andere leuke fietstochten zijn de Vlielandroute op Oost-Vlieland, de Friese Adel-route in Appelscha en Rondje Tjeukemeer in Heerenveen.