SVR Campings in Nunspeet

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Nunspeet

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

SVR camping in Nunspeet: kamperen in de natuur

Kamperen bij de boer en tegelijkertijd genieten in een bosrijke omgeving? Vertoef op een SVR camping in Nunspeet en ontdek het plattelandsleven. Een SVR camping is een laagdrempelige kennismaking met het leven op de boerderij, want je mag de boer helpen bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Boek daarom in Nunspeet zo'n camping en verzeker je van een leuke vakantie voor het hele gezin.

Genieten van de Veluwe

Nunspeet ligt in het hart van de Veluwe en is een fijne plek om je vakantie door te brengen. Fietsen en wandelen doe je in het bos of op de heide, zwemmen in het Veluwemeer of de Zandenplas in Hulshorst. Het centrum van Nunspeet is eveneens leuk om doorheen te wandelen. Bovendien zijn er verschillende terrasjes waar je neerploft na een intensieve wandeling of fietstocht. Gezellig een ijsje halen of uit eten gaan is ook een optie.

Kamperen op de boerderij

Woon je in de stad en maak je graag kennis met het leven op de boerderij? Een SVR camping in Nunspeet is een prima keuze, want je wordt iedere dag rustig wakker gemaakt door fluitende vogels, kakelende kippen en loeiende koeien. Help de boer bij het voeren van zijn dieren of het uitmesten van de stal. Neem deel aan ontspannende activiteiten op de camping of proef verschillende streekproducten die in de boerderijwinkel te koop zijn.