Vakantiehuizen bij Epen

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Epen

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren in de natuur in een vakantiehuis bij Epen

Jouw vakantiehuis bij Epen heeft een heerlijk rustige ligging in de heuvels van het Limburgse heuvelland. Hier maak je prachtige wandel- en fietstochten. Daarnaast ligt het bruisende Maastricht in de buurt, waar je interessante bezienswaardigheden bekijkt of een dagje gezellig gaat shoppen. Je vakantiehuis ligt vlak bij de grens met zowel België als Duitsland, waardoor je ook eenvoudig een bezoek brengt aan een van de buurtlanden.

Een ruim vakantiehuis bij Epen

Je vakantiewoning bij Epen is doorgaans ruim opgezet, waardoor je hier comfortabel verblijft met een groot reisgezelschap. Niet alleen zijn er vaak meerdere slaapkamers, maar ook een aparte woonkamer en keuken. Veel van de vakantiehuizen hebben een rustige ligging en zijn voorzien van een grote tuin. Als je met de kinderen op vakantie gaat, kunnen ze rustig spelen in de buurt van je vakantiehuisje, terwijl jij op je eigen terras geniet van de zon. Voor meer faciliteiten in de buurt kies je voor een vakantiewoning op een vakantiepark. Vaak zijn hier leuke speeltoestellen voor de kids en soms zelfs een binnen- of buitenzwembad.

De omgeving van Epen

Tijdens een wandeling of fietstocht kom je diverse bezienswaardigheden tegen. Neem zeker een kijkje bij de historische Eper Volmolen, gebouwd in 1882. Ook liggen er sfeervolle dorpjes in de buurt zoals Gulpen, waar het Gulpener bier wordt gebrouwen. Op afspraak is het mogelijk om de brouwerij te bezoeken.