Vakantieparken in Roermond

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Roermond

Wissen
2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de Limburgse natuur en historie vanuit een vakantiepark in Roermond

Gedurende je vakantie op een vakantiepark in Roermond maak je kennis met de rijke historie van de Limburgse stad. Tijdens een wandeling door de plaats vind je tientallen rijksmonumenten. Met name de Sint Christoffelkathedraal en het bijzondere stadhuis bij de Markt zijn een aanrader. Ook winkelliefhebbers genieten volop in de stad. Zo beschikt de historische binnenstad over tal van winkels en is er twee maal per week een sfeervolle voedsel- en warenmarkt. Een paar kilometer buiten het centrum bevindt zich bovendien het voordelige winkelparadijs Designer Outlet Roermond.

Ontspannen in de natuur

Vlak bij het vakantiepark in Roermond geniet je van de schitterende natuur bij de Maasplassen. Watersporters kunnen hier zeilen, surfen, zwemmen en varen met een bootje. Voor meer prachtige natuur bezoek je het vlakbij gelegen nationaal park de Meinweg. Hier wandel of fiets je door eindeloze heidevelden, langs kabbelende vennetjes en in prachtige beekdalen. Spot bovendien talrijke vogels of een wild zwijn tijdens je tocht.

Thorn, de parel van Limburg

In de buurt van Roermond ligt het bijzondere stadje Thorn. Deze unieke plaats staat bekend om de bijzondere witgeschilderde monumentale panden en kenmerkende geplaveide straatjes. De schitterende abdijkerk van de stad steekt hoog boven de huizen uit. Wandel door de stad en strijk neer op een van de gezellige terrassen.