Vakantieparken in Roggel

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Roggel

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Maak kennis met Midden-Limburg op een vakantiepark in Roggel

Een vakantiepark in Roggel biedt de mogelijkheid om tal van natuurparken in Midden-Limburg te ontdekken. Wandel of fiets door de bloeiende heidevelden, langs de Maasoevers of in de uitgestrekte bossen. Daarnaast liggen gezellige steden als Roermond, Venlo en Thorn vlakbij.

Wandelen in de Groote Peel

Vlak bij het vakantiepark in Roggel ligt het natuurgebied de Groote Peel. In dit bijzondere hoogveengebied spot je talrijke vogelsoorten. Bij het Bezoekerscentrum De Pelen krijg je veel informatie over het veelzijdige gebied, onder andere ook over de wandel- en fietsroutes. Ook worden in het centrum allerlei informatieve activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Een ander natuurgebied in de buurt is Leudal. Hier vind je loof- en naaldbomen, beekdalen, heidegebieden, landduinen en bosvennen.

Heerlijk winkelen in Roermond of Venlo

Liefhebbers van winkelen gaan vanaf het vakantiehuis in Roggel naar het Designer Outlet Center van Roermond. Met maar liefst 150 winkels slaagt je shopmiddag hier gegarandeerd. Het gezellige stadscentrum van Roermond bevindt zich bovendien op slechts een paar minuten loopafstand. Ook is de Maasboulevard van Venlo een aanrader. Hier bevindt zich tevens een gezellig stadscentrum met winkels.

Cultuur proeven in Thorn

Wie houdt van cultuur gaat naar het bijzondere witte stadje Thorn. De geschiedenis van de kern van Thorn, wat een beschermd stadsgezicht is, gaat terug naar het einde van de tiende eeuw. Bezoek naast de witte huizen ook de schitterende Abdijkerk, die stamt uit de veertiende eeuw.

Pretparken met het gezin

Gezinnen met kinderen beleven een geweldige tijd in de vele attractieparken in de buurt. Bezoek bijvoorbeeld attractiepark Toverland, GaiaZoo of speelpark Klein Zwitserland.