Campings met privé-sanitair in Limburg

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in Limburg

2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Camping in Limburg met privé sanitair

Kamperen betekent geen gebrek aan luxe. Vier je vakantie op een camping in Limburg met privé sanitair. Geen lange rijen bij de douches en altijd je eigen spullen bij de hand. Wat dacht je van een privésauna na een volle dag actief bezig zijn? Beleef het ultieme kampeergevoel met de luxe van thuis.

Camping met privé sanitair in Limburg

Op een camping in Limburg met privé sanitair staat een huisje op de kampeerplek. Daarin vind je je eigen wc, wastafel, douche en afwasbak, gewoon naast de deur, voor jou en je familie. De hygiëne heb je in eigen hand en het gebouwtje is vaak lekker verwarmd. 's Nachts zet je maar een paar stappen naar de wc en de kids douchen op hun eigen tijd en zonder haast. Dat is kamperen zonder zorgen.

Handig voor ouderen

Kamperen op een camping met privé sanitair in Limburg is voor ouderen en mindervaliden een geweldige uitkomst. Hierdoor behoort kamperen nog langer tot de mogelijkheden. Er bestaan campings die privé sanitair met bijvoorbeeld een bad aanbieden, speciaal uitgerust voor mindervaliden.

Het bourgondische leven

Limburg is de provincie waar bourgondisch leven tot een ware kunst is verheven, de perfecte plek om luxe te kamperen. Met zijn prachtige natuur en bijzondere steden biedt Limburg een avontuurlijke kampeervakantie voor het hele gezin. Wandel of fiets in de natuurgebieden Maasduinen en de Grote Peel. Verdwaal in Maastricht, de oudste stad van Nederland, bomvol cultuur en heerlijke restaurants. Of bezoek het Romeinse badhuis in Heerlen. De kinderen zullen zich zeker vermaken in avonturenpark Toverland en de grotten van Valkenburg.