Vakantieparken bij Breda

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Breda

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Vakantiepark Breda: ontdek het bourgondische hart van West-Brabant

Een vakantiepark bij Breda is een prima keuze om er even tussenuit te gaan. Deze Brabantse stad heeft alles in zich voor een geslaagde en gezellige vakantie. In het bourgondische Breda is namelijk altijd iets te beleven. De stad bruist en telt naast vele bezienswaardigheden allerlei musea, culturele instellingen en vooral ook winkels en horecagelegenheden.

Onze-Lieve-Vrouwekerk, kerk uit de veertiende eeuw

In de veertiende eeuw werd gestart met de bouw van de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Dit is het belangrijkste monument van de stad, want er liggen meerdere leden van de koninklijke familie begraven. Zowel de binnen- als buitenkant van de kerk zien er prachtig uit, dus stap zeker eens binnen. Brand een kaarsje of lees meer over de historie van dit magnifieke bouwwerk.

Neem deel aan het bruisende stadsleven

Je verblijf op een vakantiepark bij Breda is eveneens een goede gelegenheid om deel te nemen aan de Brabantse gezelligheid. Ga heerlijk winkelen of pak samen met familie en/of vrienden een terrasje op de Grote Markt. In het hoogseizoen barst het van de muziekfestivals, bijvoorbeeld Breda Jazz, dus is het onmogelijk om stil te blijven zitten of staan tijdens een stadswandeling.

Park Valkenberg, het rustpunt van de stad

Even de drukte van de stad ontvluchten? Wandel door het mooie stadspark Park Valkenberg. Naast veel groen kom je er ook een indrukwekkende fontein, diverse beelden en monumenten tegen, met als kers op de taart restanten van verdedigingstorens. Er is dus genoeg te zien. Neem je kleedje mee voor een picknick en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het Bredase stadspark.