9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Klein

Camping De Boltsebroek

Het terrein grenst aan het Raamdal. Rondom liggen door hagen omzoomde staanplaatsen. In het midden, onder de platanen, is een schaduwrijke ontmoetingsplaats. Het sanitair is netjes en schoon. De camping heeft een speeltuin, speelhuis, fietsjes, steppen, jeu-de-boulesbaan, fietsenstalling met oplaadmogelijkheid, koelkast en gastenverblijven (te huur).

Mini-camping De Boltsebroek ligt bij het kleine dorp Escharen ten zuiden van het vestingstadje Grave, bij de rivieren Maas en Raam. De Maas stroomt langs Grave en vormt hier de grens tussen Gelderland en Noord-Brabant.

Persoonlijke aandacht

Autovrije VeKaBo-camping met bijzonder vriendelijke sfeer. De eigenaren komen elke dag een praatje maken en verzorgen regelmatig iets leuks voor de kampeerders zoals soep met stokbrood en beschuit met aardbeien.

Ideaal voor de kids

Het enige sanitairgebouw is keurig en voldoende voor een volle camping. De 25 staanplaatsen liggen rondom een groot grasveld met in het midden speeltoestellen voor kleine kinderen. Platanen zorgen voor een schaduwrijke ontmoetingsplek. De auto parkeer je op de parkeer je op de parkeerplaats buiten het kampeerveld, of in overleg ergens anders. De camping ligt 300 meter van de weg, dus ideaal voor kinderen.

Natuurgebied Tongelaar

In een aparte ruimte liggen VVV-artikelen en leesboekjes die bij een kleine bibliotheek horen. In de omgeving zoals Grave, Ravenstein en Batenburg. Ook zijn er veel uitgezette fietsroutes. De camping grenst aan natuurgebied de Tongelaar, waar je kunt wandelen en fietsen.

Rommelmarkt en speelparadijs

Houd je van een rommelmarkt, dan moet je beslist naar de Vrije Markt in Cuijk. Elke vrijdag geopend. In Wanroij, op 10 kilometer, staat Speelparadijs de Bergen. In Mill, op 3 kilometer, heb je kasteel Tongelaar, een groot landgoed met twee wandelroutes van 3 en van 6 kilometer. Als je héél goed oplet, kan je sporen vinden van de das. Op zondag is het kasteel geopend voor bezoekers. Op de camping is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping De Boltsebroek heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De Boltsebroek is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa