RCN Campings in Chaam

  • Campings midden in de natuur
  • Ruim aanbod voor ieder type kampeervakantie
  • Al ruim 65 jaar een begrip

RCN Campings in Chaam

2 personen
0 campings gevonden

Midden in de natuur kamperen op een RCN camping in Chaam

Een RCN camping in Chaam is een ideale vakantieplek om even helemaal tot rust te komen. Je geniet van veel bos en water op ruime toeristische staanplaatsen op door bomen omzoomde velden. De meeste campings hebben vele voorzieningen en animatie waar de kids zich de hele dag mee vermaken, zoals een jeu-de-boulesbaan, een strand aan het meer, een grote ligweide en een mooie speeltuin.

Breng een bezoek aan de nabijgelegen plaatsen

Vanuit een RCN camping in Chaam ben je razendsnel in de nabijgelegen plaatsen. Laat je culinair verrassen in het gezellige Alphen en bezoek Baarle-Nassau. Het grondgebied van Nederland en België loopt hier dwars door elkaar. Hierdoor zie je door het hele dorp de opmerkelijke grensovergang in de vorm van kruisjes op de grond. Liever naar de stad? Een dagje naar Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch zijn dan aan te raden.

Prachtige natuur in de regio

Beekjes, vennen, omzoomde weilanden en bossen; je komt het allemaal tegen in de regio van de RCN camping in Chaam. Ideaal voor een leuke picknick, fietstocht of een ritje met de mountainbike. Noord-Brabant staat bekend om het uitstekende fiets- en wandelnetwerk, waardoor je hier ook verschillende mooie routes aflegt.