Vakantieparken bij Chaam

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Chaam

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Kom tot rust op een vakantiepark bij Chaam

Chaam is een schitterende natuurrijke vakantiebestemming in Noord-Brabant, dicht bij de Belgische grens. Op een vakantiepark in Chaam word je omgeven door natuur en heerst een gevoel van rust. De kinderen vermaken zich in de speeltuin, skelteren lekker over het hele terrein of maken nieuwe vriendjes bij de zwemvijver. Kies je voor een verblijf in een grote bungalowtent, een vakantiehuisje of neem je een eigen kampeermiddel mee?

Ontdek de natuur rond Chaam

Er liggen talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving van jouw vakantiepark in Chaam. Ga zeker een dagje naar de Chaamse Bossen, een moerasgebied vol diversiteit. De Strijbeekse Heide is een voormalige heidegebied dat tegenwoordig bekend staat om de vele vennen. Zeker het Goudsbergven is een bezoek waard. Dit bijzondere meertje wordt omgeven door een paraboolduin en er ligt een veeneiland in het midden. Op het eiland groeien zeldzame planten als klokjesgentiaan, kleine zonnedauw en veenpluis. Vogelaars hebben een grote kans om de kuifeend, boomvalk of wintertaling te spotten.

Faciliteiten voor de kinderen

Zeker voor de kinderen is een verblijf op een vakantiepark één groot feest. Zijn je kinderen gek op zwemmen? Kies dan voor een vakantiepark met een binnenzwembad of een eigen recreatiemeer met een strandje en glijbanen. Ook zijn er op haast alle vakantieparken speeltoestellen aanwezig en is er in het hoogseizoen vaak animatie.