In het Groen campings in Noord-Brabant

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Noord-Brabant

Wissen
2 personen
58 campings gevonden

Ervaar het bourgondische leven bij de In het Groen camping in Noord-Brabant

Tijdens een vakantie op een In het Groen camping in Noord-Brabant is de kans groot dat je het echte bourgondische leven ervaart. Trakteer de kids op de originele Bossche bol in ’s-Hertogenbosch met een ijskoud glas ranja, terwijl jij nipt aan een glaasje Schrobbelèr op een van de gezellige terrassen in Tilburg. Probeer ook zeker een Millstone 100 Rye, Sherry Cask of American Oak in Baarle-Nassau.

Breng een bezoek aan een van de evenementen

In Noord-Brabant zit je ook helemaal goed voor verschillende leuke evenementen. Denk hierbij aan Jazz in Duketown in ’s-Hertogenbosch en Breda Jazz Festival in de gelijknamige stad. In juli vindt ook de Tilburgse Kermis plaats. Dit is de grootste kermis in de Benelux en er staan jaarlijks tussen de 230 en 240 attracties uit binnen- en buitenland. Wandel de in totaal 4,5 kilometer lange route door het centrum van de stad en geniet van een verse suikerspin, alles vanaf je In het Groen camping in Noord-Brabant.

Verschillende activiteiten in de regio

Vanuit de In het Groen campings in Noord-Brabant zijn er ook tal van highlights voor een dagje uit. De kids vermaken zich de hele dag in de Efteling en je maakt een leuke safari in het Safaripark Beekse Bergen. In het dorpje Zundert bekijk je Het Vincent van GoghHuis en dicht bij Eindhoven ligt attractiepark Toverland.

Verken de mooiste natuur in Brabant

Even een dagje helemaal tot rust komen in de natuur? Ook dan zit je in Brabant helemaal goed. De Peel leent zich perfect voor een leuke picknick met het hele gezin, de kids kunnen lekker ravotten in de Loonse en Drunense Duinen en in de Biesbosch verken je de wateren met een bootje of kano.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.