In het Groen camping op Texel

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen camping op Texel

Wissen
2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Beleef een onvergetelijke vakantie op een In het Groen camping op Texel

Kamperen op het platteland met de zee binnen handbereik? Breng dan je vakantie door op een In het Groen camping op Texel. Je verblijft bijvoorbeeld op de boerderij of je kampeert tussen honderden schapen. Je bent altijd omgeven door groen, rust en stilte: perfecte ingrediënten voor een rustige en ontspannen kampeervakantie. Maak een rit te paard langs de fascinerende kustlijn op Texel.

Tips voor je vakantie op Texel

Texel is het grootste Waddeneiland en heeft een oppervlakte van 170 km2. Met meer dan 30 kilometer strand is het eiland enorm in trek bij strandliefhebbers. Wat je er doet? Zwemmen, surfen, zeilen en wadlopen zijn enkele activiteiten die je hier beoefent. Verder is Texel geschikt voor een wandeling, fietstocht of zelfs een parachutesprong.

Authentiek kamperen in Nederland

Een In het Groen camping op Texel is een prima keuze voor authentieke kampeerders. Op het Waddeneiland geniet je van rust, ruimte en prachtige vergezichten. Vanaf de 45 meter hoge vuurtoren heb je bij goed weer zicht op Vlieland. Je bent omringd door duinen, grazende schapen en natuurlijk ook de fascinerende Waddenzee. Houd je van interessante strandvondsten? Verwonder je over de wereld van het strandjutten en ontdek wat de zee prijsgeeft in het Juttersmuseum.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.