Kleine campings in Noord-Holland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Noord-Holland

2 personen
43 campings gevonden

Geniet van rust en prachtige natuur op een kleine camping in Noord-Holland

Zoek je naar een vakantie waar rust centraal staat, dan zit je op een kleine camping in Noord-Holland helemaal goed. Deze kleinschalige campings zijn de ideale vakantie om even helemaal te ontspannen en volledig te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Doordat er maximaal zestig plaatsen beschikbaar zijn, voelt de camping vooral erg knus en gezellig aan en de kids hebben binnen no-time nieuwe vakantievriendjes gemaakt. Je bent ook in relatief korte tijd bij verschillende leuke highlights.

Wakker worden op een frisse en gezonde outdoorlocatie

Een grote animatieclub, een enorm zwemparadijs en een drukke kinderdisco kun je op een kleine camping in Noord-Holland niet verwachten. Deze campings staan daarentegen in het teken van puur natuur, waar je iedere ochtend wakker wordt op een frisse en gezonde buitenlocatie. Je wordt gewekt door het geluid van de vogels of eekhoorntjes die over het terrein rennen en je geniet van een heerlijk zeebriesje, de ritselende bladeren van de bomen en het geluid van de meeuwen in de verte. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je campingstoel uit klappen en je benen op een voetenbank leggen.

Het sanitair op de camping is altijd schoon en hygiënisch

De kleine campings in Noord-Holland worden met veel liefde en passie gerund. Hierdoor zijn alle faciliteiten tot in de puntjes voor je verzorgd. Je maakt hier altijd gebruik van schoon en hygiënisch sanitair en de eigenaar vertelt je bij aankomst graag alles over de activiteiten in de omgeving. Het sociale contact dat je hier hebt, zowel tussen de gasten onderling als met de campingeigenaars, is uniek en je wordt erg hartelijk ontvangen. Hierdoor voel je je vanaf het eerste moment helemaal thuis en beleef je een geweldige vakantie.

Breng een bezoek aan de vele leuke steden in de provincie

Gaat je hart sneller kloppen van het bruisende leven in de stad? Kies er dan voor om een dagtrip te maken vanuit een van de kleine campings in Noord-Holland. Natuurlijk is een dagje weg naar Amsterdam altijd een leuk idee, maar kleine steden als Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen zijn ook zeker het bezoeken waard. Maak een wandeling langs de historische grachten, fotografeer de mooiste statige gebouwen en geniet van een picknick in een gezellig park.

Uitwaaien aan de kust van Noord-Holland

Een mini camping in Noord-Holland is nooit ver weg van de Hollandse kustlijn. Maak iedere ochtend een heerlijke strandwandeling en koop de leukste souvenirs op de boulevard. Geniet van een drankje bij een van de vele strandtenten en geniet van de nodige dosis vitamine D op het strand. Daarnaast is er ook op het water meer dan genoeg te beleven. Kies er bijvoorbeeld voor om een keer te gaan surfen, suppen of verken de wateren met een zeilboot. Al met al is er voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven.