Kleine campings in Noord-Holland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Noord-Holland

Landen
Nederland
X
Regio's
Noord-Holland
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

35 campings gevonden

<
1
2
>

Kleine campings in Noord-Holland

Wil je genieten van echte rust op je vakantiebestemming? Breng dan je vakantie door op een kleine camping in Noord-Holland. Op kleinschalige campings vind je nog echte rust en heb je alle ruimte om helemaal te ontspannen. Ze zijn niet alleen geschikt voor volwassenen: ook kinderen vinden het fijn om lekker hun gang te gaan. Back to basic. Op onze website heb je een handig overzicht van kleine campings in Noord-Holland met maximaal 60 plaatsen. Maak een keuze met behulp van de handige filters: kijk en vergelijk.

Comfortabel en kleinschalig

Groot voordeel van kleine campings is dat ze puur natuur zijn. Geen toeters en bellen, maar gewoon een frisse en gezonde outdoorlocatie waar je ’s ochtends gewekt wordt door de vogels. Klap je campingstoel uit, leg je benen op een voetenbank en sluit je ogen. Geniet van een heerlijk zeebriesje, de ritselende bladeren van de bomen en het geluid van de meeuwen in de verte. Hapje en drankje erbij en het vakantiegevoel is helemaal compleet. Een verblijf op een kleine camping is absoluut comfortabel. Het sanitair is schoon en hygiënisch.

Voordelen van een kleine camping

Veel vakantiegangers kiezen voor een kleine camping vanwege de ongerepte natuur in de omgeving. Die gemeenschappelijke instelling van de gasten geeft een gevoel van verbondenheid met elkaar. Het sociale contact dat je hier hebt, zowel tussen de gasten onderling als met de campingeigenaren, is uniek. Je wordt hartelijk ontvangen en voelt je direct welkom. De ANWB heeft speciaal voor jou topcampings geselecteerd.

Uitstapjes in Noord-Holland

In de nabije omgeving zijn voldoende sportieve activiteiten te ondernemen. Windsurfen op het strand, boerengolf of een prachtige fietsrit maken door het polderlandschap: de keuze is aan jou. Cultureel gezien is Noord-Holland een belangrijke provincie met prachtige steden als Haarlem, Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen. Ook een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam mag tijdens jouw verblijf niet ontbreken. Tot slot is het strand misschien wel de meest voor de hand liggende locatie om optimaal plezier te beleven!

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter