Campings in Giethoorn aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Giethoorn aan het water

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Ronddobberen bij een camping in Giethoorn aan het water

Zoek je waterplezier en een afwisselende natuur, dan is een camping in Giethoorn aan het water echt iets voor jou. Het Venetië van het Noorden wordt letterlijk omringd door water. En bovendien ligt er een prachtig nationaal park op steenworp afstand.

Een vakantie op het water

Of je nu houdt van een boerderijcamping, op zoek bent naar een camping midden in de natuur of of juist een uitgebreid recreatieprogramma voor de kinderen wilt; er zijn genoeg verschillende campings bij Giethoorn aan het water. Op en om het water is er genoeg te doen voor iedereen. Leer windsurfen op het meer en zwem heerlijk in een van de plassen. Aan het einde van de dag drink je een drankje op het terras en geniet je na met een prachtig uitzicht over het weidse landschap.

Omgeven door natuur

In het autoloze Giethoorn vind je fraaie boerderijen en de bruggetjes over de Gieterse Dorpsgracht verlenen het dorp zijn iconisch karakter. Vlakbij bevindt zich het nationale park Weerribben-Wieden. In dit doolhof van plassen, rietvelden en moerasbossen spot je otters en vogels vanuit een fluisterboot. Maak zelf een mooie kanotocht tussen de muren van riet of dwaal over een van de vele wandelroutes. Vanaf de camping in Giethoorn aan het water fiets je gemakkelijk naar plaatsen zoals Meppel, Steenwijk en Zwolle. Langs de routes liggen genoeg restaurants om onderweg van het goede leven te genieten.